Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Galagonya+fokhagyma+olajfalevél 30 db étrend-kiegészítő kapszula

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.524 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Galagonya+fokhagyma+olajfalevél

30 db étrend-kiegészítő kapszula

Összetevők: Inulin, zselatin (kapszula anyaga), galagonya kivonat, fokhagyma kivonat, olajfalevél kivonat.

Hatóanyagok

1 kapszula

mg

Inulin (prebiotikum)

300

Galagonya kivonat

80

Fokhagyma kivonat

70

Olajfalevél kivonat

10

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta egy kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.

A kivonat vagy extraktum a szárított növényi őrleménnyel szemben speciális technológiával készül, aminek köszönhetően töményebb formában, ezért jóval nagyobb mennyiségben tartalmazza az adott növény aktív hatóanyagait. Egy ilyen növényi kivonat vagy extraktum akár százszor is erősebb lehet a növényi pornál.

Egy kapszulában lévő növényi kivonatok megfelelnek 2100 mg száraz növényi őrleménynek

Természetes – Mert kizárólag természetes anyagokból készül.

Tiszta – Mert nem tartalmaz tartósítósítószert, és mesterséges adalék anyagokat.

Ható-anyagok – Mert a hatóanyagokat és összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan a természetes élelmiszereinkben is megtalálhatóak azért, hogy azok a legmagasabb arányban hasznosuljanak a szervezetünkben.

A népi gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák a galagonyát és a fokhagymát. Főként vérnyomás csökkentésre, vérkeringés és szívműködés javítására.

Galagonya

A galagonya a tudomány jelenlegi állása szerint több, mint 150 vegyületet tartalmaz, ennek köszönheti számos jótékony hatását. A galagonyában megtalálható legfontosabb flavonoidok a következők: vitexin, kvercetin, hiperozid  és az OPC-k (oligomer proantocianidin). Klinikai kutatások igazolták, hogy ezek az összetevők kedvező hatással lehetnek például a szív-és érrendszerre, az immunrendszerre, a sejtek védelmére és az emésztésre.

Fokhagyma

Számos kutatás igazolta már, hogy a fokhagyma jótékonyan befolyásolja a vérnyomást. Már 2008-ban megjelent egy tanulmány, amely 25 klinikai kutatás eredményét foglalta össze és arra a megállapításra jutott, hogy fokhagyma jelentős mértékben csökkentette mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomást.

Olajfa levél

Az olajfalevél kivonat, 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hidegen sajtolt olivaolaj. Különleges értékét elsősorban a benne lévő 2 polifenol, a squalen és az oleuropein adja. A squalen az utóbbi évek egyik nagy táplálkozástudományi felfedezése, hiszen egy zsírhoz hasonló anyagról van szó, mely kémiailag rokonságban áll a karotinoidokkal, és hatása is hasonló.

OGYÉI szám: 20630/2018.  Ez azt jelenti, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelően bejelentésre került, mint étrend-kiegészítő készítmény az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél.

Tudományos referenciák és klinikai vizsgálatok:

Hawthorn Uses, Inflammation, Anti-Oxidant, Mild Germ Killer J Agric Food Chem. Tadić VM, Dobrić S, Marković GM, Dordević SM, Arsić IA, Menković NR, Stević T.

Hawthorn Relaxes Arteries Life Sci. Chen ZY, Zhang ZS, Kwan KY, Zhu M, Ho WK, Huang Y.

Hawthorn Helps Blood Flow in Heart and Heart Strength Arzneimittelforschung. Schüssler M, Hölzl J, Fricke U.

Hawthorn is a Friendly Way to Strengthen Heart Beats Arzneimittelforschung. Pöpping S, Rose H, Ionescu I, Fischer Y, Kammermeier 

Ried K et al. Effect of garlic on blood pressure: A systematic rewiew and meta-analysis. BMC Cardiovasc Disord. 2008; 8:13.

Lawson LD. Garlic: a review of its medicinal effects and indicated active compounds. In: Lawson LD, Bauer R, eds. Phytomedicines of Europe: Chemistry and Biological Activity. Washington, D. C.: American Chemical Society; 1998:177-209.

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!