Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Natur Tanya® Bavicchi Bio Piros retek csíráztatáshoz - Pikáns ízű, vitamindús, igazi csemege. Magas vastartalom!

Ár:
565 Ft (445 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

BIO VÖRÖS RETEK CSÍRÁZTATÁSHOZ

A vörös retek csírája magas vastartalommal rendelkezik.

Hatékony béltisztító, bélféregűző. Természetes antibiotikum. A bélflóra egyensúlyát rothadás gátló és antiszeptikus hatásaival éri el.

Csíráztass bio vörös retket!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

hu-oko-bio-csira-magok.jpg

Felhasználási javaslat:
Csírája pikáns ízű,vitamindús, igazi csemege.
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 3-4-szer
Csíráztatási idő: 3-4 nap

Kiszerelés: 15gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!