Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.746 Ft (3.737 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ORMOXIL MIO-INOZIT SZELÉN tabletta

A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működésének fenntartásához.

Az inozit a természetben kilenc különböző izomer formában található meg; az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szempontból a legfontosabb a mio-inozit, amely a NORMOXIL™ tablettában is használt forma. Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő; ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudovitaminként állítják be; ez a B8-vitamin.

Elérhetőség: Raktáron

Normoxil mio-inozitol + Szelén tabletta 30X

4.746 Ft (3.737 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

ORMOXIL MIO-INOZIT SZELÉN tabletta

A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működésének fenntartásához.

Az inozit a természetben kilenc különböző izomer formában található meg; az élelmiszerekben és az állati szövetekben leggyakoribb, és fiziológiás szempontból a legfontosabb a mio-inozit, amely a NORMOXIL™ tablettában is használt forma. Az inozitot a szervezet közvetlenül glükóz-6-foszfátból állítja elő; ezért gyakran a B-vitaminok csoportjába tartozó pszeudovitaminként állítják be; ez a B8-vitamin. Az inozitban leggazdagabb források a gabonafélék, a keményhéjasok és a gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs. Emellett bőségesen előfordul a húsokban, különösen a májban, amely az endogén inozit előállítás fő szerve. Az étrenddel egy felnőtt naponta körülbelül egy gramm inozitot juttat a szervezetébe, különböző biokémiai formákban.

A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A testünkben található szelén szinte teljes egésze a szelenoproteinként ismert enzimekbe épül be. A glutation-peroxidáz (GPx), a tioredoxin-reduktáz (TRs) és a három dejodáz (D1, D2 és D3) a pajzsmirigy-működés szempontjából különösen fontos szelenoproteinek.

A NORMOXIL™ mio-inozitot és szelént tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jól alkalmazható ezen táplálék-összetevők megfelelő mennyiségben történő pótlására.

ADAGOLÁS
Napi 1 tabletta, bármely napszakban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére