Leírás és Paraméterek
Egy szelet kenyérnek 3,6 g szénhidrát és 6,1 g rost tartalma van.
Speciális recetúrájának köszönhetően a hagyományos, általános gluténmentes lisztekhez képest, kb. 75%-al csökkentett szénhidrát tartalmú termék.
A PaleoLét lisztkeverékek megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy az életmódváltásban gondolkodók számára olyan termékeket kínáljunk, amelyek a hétköznapi rohanásban változatosan, könnyedén elkészíthetőek és a hagyományos ízvilághoz hasonlatosak.
Felhasználási javaslat:
Speciális receptúrájának köszönhetően kívül ropogós, lágy belezetű kenyeret kapunk. A pontos elkészítést tartalmazó információs lapot jpg formátumban találod baloldalt a termékkép alatt.
Összetevők:
Termékeinkben megtalálható többek között bambuszrost liszt, aranylenmag liszt, kókuszliszt, útifú maghéj liszt, konjak liszt, tápióka keményítő, amelyek együttesen segítik a kiegyensúlyozott energiaellátást.
Kiemelendő élettani hatással bír egyik fontos alkotóelem a magas tápanyag- és rosttartalmú, esszenciális zsírsavban gazdag aranylenmag liszt.
A lisztkeverék speciális receptúrájának köszönhetően a kenyér tartósan friss hatású lesz, azaz másnap sem lesz száraz, mint ez egyéb gluténmentes péksüteményekre ez jellemző lehet.
A PaleoLét lisztkeverékek megoldást jelentenek arra az időszakra, míg a szervezet emésztőrendszert érintő felbomlott egyensúlya nem rendeződik. Az egynsúly helyreállításához fontos a paleolit életmód betartása és ezzel párhuzamosan az emésztőrendszeri regeneráció.