Leírás és Paraméterek
Összetevők |
||
Jázmin rizs |
||
Tápanyagok |
||
per 100 g |
%*/100 g |
|
Energia (kJ) |
1444 |
72% |
Energia (kcal) |
346 |
|
Zsír (g) |
1 |
1,40% |
ebből telített zsírsavak (g) |
0,2 |
1,00% |
Szénhidrát (g) |
76 |
33% |
ebből cukor (g) |
0,5 |
0,50% |
Élelmi rost (g) |
1 |
4% |
Fehérje (g) |
7,4 |
16,40% |
Só (g) |
0,01 |
0,10% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). |
||
1 adag= 100g |
||
Számított tápanyagértékek |
||
per 100 g |
/Adag |
|
Energia (kJ) |
1444 |
1444 |
Energia (kcal) |
346 |
346 |
Zsír (g) |
1 |
1 |
ebből telített zsírsavak (g) |
0,2 |
0,2 |
Szénhidrát (g) |
76 |
76 |
ebből cukor (g) |
0,5 |
0,5 |
Élelmi rost (g) |
1 |
1 |
Fehérje (g)21 |
7,4 |
7,4 |
Só (g) |
0,01 |
0,01 |
|
|
|
Elkészítési javaslat / Receptek |
||
Hőkezelés után fogyasztható.Főzés előtt megmosni, 60 percig áztatni. |
||
Allergiával kapcsolatos információk |
||
Mogyoróféllék - Tartalmazhat |
||
Tárolás és felhasználás |
||
Száraz, hűvös helyen tartandó! |
||
Kiszerelés / Bruttó tömeg |
||
400g |