Leírás és Paraméterek
A szervezet és az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges a megfelelő rost mennyiség fogyasztása.
A rost segít az élelmiszerekben található fontos tápanyagok felszívódását, azonban a legtöbb ember kb. 15g rostot fogyaszt napi szinten, az optimális 25g helyett.
Rostanyag forrásnak tökéletes az útifű maghéj, amely képes saját tömegének a húsz szorosát magába szívni. Ideális rostforrás búzára érzékenyek, és érzékeny belek esetén is. Az útifű maghéj természetes, biztonságos, nem okoz függőséget ezért hosszú távú használatra is javallott.
Felhasználás:
1 pohár (min. 2dl) vízbe (vagy bármilyen folyadékba) 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el, és azonnal fogyasszuk el.
Száraz hűvös helyen tárolandó!
Összetevők: útifű maghéj (psyllium husk)
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Energia |
125 J / 0,029 Kcal |
Zsír |
0,5 g |
– amelyből telített zsírsavak |
0 g |
Szénhidrát |
4,0 g |
– amelyből cukrok |
0 g |
Rost |
87,8 g |
Fehérje |
2,5 g |
Só |
<0,01 g |
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.