Leírás és Paraméterek
Levesek, köretek, egytálételek, tészták, sütemények és a humusz alapanyaga.
Jelentős fehérje és rosttartalma alacsony szénhidrát mennyiséggel párosul. Az indiai konyha egyik legfontosabb alapanyaga, de ki ne ismerné az arab konyha csicseriborsó-krémjét, a humuszt vagy a falafelt. A magokat legalább 1-2 órán át főzzük, de ez az idő egy napos áztatást követően 30-40 percre csökken.
100g termék tartalmaz:
Energiatartalom 1286 kJ/306 kcal
Fehérje: 19g
Szénhidrát: 44g
Ebből cukor: 2,8 g
Rost: 816g
Zsír: 5,9g
Ebből telített zsír:0,5g
Só: elhanyagolható mennyiségben
Kiszerelés: 500g
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.