Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.060 Ft (834 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A hajdina (vagy pohánka) értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető. Számos kiváló beltartalmi értéke közül is kiemelendő 26%-os rosttartalma. A magas élelmi rost bevitel nemcsak az emésztési problémákkal küzdőknek és fogyni vágyóknak fontos, hanem kedvezően befolyásolja a koleszterin lebontást is. Elkészítésének egyik módja: az alaposan megmosott hajdinát néhány órára beáztatjuk, dupla mennyiségű vízben felforraljuk és kb. 20 perc alatt kis lángon puhára főzzük, ízlés szerint fűszerezzük. Kiváló köret, akár a tarhonya helyettesítésére is.
Elérhetőség: Raktáron

KLOROFILL Hajdina hántolt 500g

1.060 Ft (834 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kiszerelés: 500g

Márka: Klorofill

Gyártó: Klorofill Bt.

Forgalmazó: Klorofill Bt.

Életmód

Kompromisszumos élelmiszer

Beltartalmi érték (kötelező adatok) 100 grammra vetítve:

Energia kcal/kJ: 383 kcal / 1624 kJ

Zsír: 2,4 g

Szénhidrát: 79,1 g

Fehérje: 11,2 g

A hajdina jótékonyan hat az érrendszerre, a magas vérnyomásra, a cukorbetegségre. A híres orosz kása alapanyaga. A B-vitaminok minden fajtája megtalálható benne, és az élelmirost-tartalma is magas. Elkészítése: kétszeres mennyiségű sós vízben 20 perc alatt puhára fő. Közben kevergetni javasolt. Köretnek tarhonya helyett, vagy édességként gyümölcsdarabokkal keverve használható.

Tömeg: 500 g/db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére