Leírás és Paraméterek
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat - Bagett, zsemle készítése Hozzávalók: 125 g Szafi Free csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes bagett/zsemle lisztkeverék; 2 g só; 10 g frissen facsart citromlé; 185 g víz Elkészítés: Gyúrjuk össze alaposan a hozzávalókat, majd formázzunk belőle 2 db bagettet, vagy zsemlét, éles késsel vágjuk be néhány helyen a tetejüket. Előmelegített sütőben 190 fokon süssük 45-48 percig. Tipp: A tetejét kenjük le vízzel kikevert Szafi Free ketchuppal, hogy szebb legyen a színe, erre szórhatunk magokat, vagy reszelt növényi sajthelyettesítőt.
Termékjellemzők
Összetevők:
Kölesliszt, Rostkeverék (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), Térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)Allergének:
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
100 g lisztkeverékben | |
---|---|
Energia: | 1435 kJ / 342 kcal |
Zsír: | 3,3 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 0,6 g |
Szénhidrát: | 55,6 g |
- amelyből cukrok: | 0 g |
Rost: | 28,1 g |
Fehérje: | 8,5 g |
Só: | 0,01 g |
* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján, ketchup és magok, illetve sajt nélkül. |
Tárolás:
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Csomagolási típus:
Tasak
Jellemzők:
-45% csökkentett CH tartalom,
Gluténmentes,
Tápiókamentes, és hozzáadott keményítőtől mentes,
Vegán,
Zsírszegény,
Élelmi rostban gazdag,
Élesztőmentes